VAPIANO DEN HAAG BUITENHOF

VAPIANO DEN HAAG BUITENHOF Chi va piano va sano e va lontano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 737 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Den Haag Buitenhof. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2022 om 1:42 About delivery, sweet girl and fast delivery. Keep it up thuisbezorgd with beautiful girls. What's actually wrong? The order! 4 pizza. Mine was a bit looking too cheap like 2 pieces of ham and a bit of kaas, meanwhile the diavola was too dry.
31 mei 2022 om 17:42 Perfecte hulp v nwe bezorger!
31 mei 2022 om 17:25 Wij hebben 2x pasta al sugo besteld met extra roomsaus en knoflook & extra ingrediënten. Komt de pasta aan zit er alleen roomsaus ipv tomatensaus en al waar we extra voor betaald hebben. Ik heb daarnaast nog een stukje plastic gevonden in mijn pasta.
30 mei 2022 om 21:47 Helemaal top weer
29 mei 2022 om 10:32 Geen chili en ui in pasta, heel flauw. Ook nauwelijks saus. Champignons kei hard. Toetje (taart) ontbrak!!
25 mei 2022 om 22:45 Bestelling niet compleet. Speciaal Vapiano besteld voor de crema Di Fragila(toetje) deze zat er niet bij. Enige optie was geld terug . Pasta zeer flauw, weinig garnalen in vergelijking met vroeger en ongeveer 5 slierten spinazie. Zonde van het geld.
24 mei 2022 om 21:27 Lekker, wel weinig kaas altijd
23 mei 2022 om 9:15 Had to wait an hour plus, and my food came and wasn’t what I ordered at all. Instead they sent me two meals which none were what I ordered. I tried calling the restaurant and no one answered or called back. ( called like 10 times until I gave up )
22 mei 2022 om 23:12 Top!
19 mei 2022 om 21:47 Het eten is niet wat ik besteld heb. Ik heb contact opgenomen met thuisbezorg en vapiano maar geen reactie terug gekregen. Pasta was super droog. Helemaal ontevreden!!
15 mei 2022 om 18:39 Vapiano heeft zoals altijd heel netjes onze eten geleverd. Echter waar ik wel gechoqueerd van was dat Thuisbezorgd €7,24 bezorgkosten rekent voor een etentje van €16,90.Wat een oplichterij zeg die Thuisbezorgd! Hopen dat er snel een alternatief is!
12 mei 2022 om 20:16 Pasta is gewoon te droog